EvroStudent.com

Upis na studije u Evropi preko agencije za studiranje u inostranstvu

Upis na studije u inostranstvu je proces, koji može biti dosta složen, s obzirom da se pojedini obrazovni sistemi u inostranstvu dosta razlikuje od našeg, po broju upisnih rokova u toku godine, uslova koje je potrebno da ispunite, opcija studiranja, itd.

Student treba da prođe kroz nekoliko koraka u proceduri, počevši od odabira odgovarajuće oblasti studiranja, a potom i pronalaska obrazovne institucije i idealnog studijskog programa. Sledeći koraci su provera uslova koje je potrebno da ispunite, pripremanje dokumentacije za škole i slanje aplikacije za upis, a nakon prihvatanja ponude i priprema i apliciranje za studentsku vizu.

Ceo proces odlaska na studije u inostranstvo, za nekog ko se prvi put susreće sa ovim zahtevima, može izgledati konfuzno i preobimno, ali uz pravu organizaciju, planiranje i stučnu pomoć, sve se ipak može završiti efikasno i u kratkom vremenskom roku.

Future Option - Centar za studiranje u inostranstvu

Future Option agencija za studiranje u inostranstvu, pomaže studentima da upišu studije, na preko 200 univerziteta i škola iz inostranstva sa kojima sarađuje.

Naša agencija je usko specijalizovana za upis studenata na studije u inostranstvu, uključujući Evropu, Australiju, Kanadu, Ameriku i Novi Zeland i posedujemo veliko znanje i iskustvo u vođenju kompletne procedure.

Naš zadatak je da kroz individualan pristup, svakom klijentu izađemo u susret i pružimo kvalitetnu uslugu, koja obuhvata savetovanje, pomoć pri izboru i upis odgovarajućeg studijskog programa, stručnu pripremu aplikacije za vizu za studiranje i podršku tokom i nakon studija.

Imamo višegodišnje iskustvo u pripremanju aplikacija za studentsku vizu, pa kroz naše vođenje i na osnovu naših stručnih saveta, pomažemo studentima da dobro pripreme aplikaciju za studentsku vizu, što je ključno za dobijanje pozitivnog ishoda.

Partnerski univerziteti i koledži sa kojima sarađujemo, nude različite nivoe studija i programe studiranja i do sad smo uspešno vodili procedure i upisali veliki broj studenata na studije u inostranstvu, iz svih delova regiona Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore.

Future Option - Agencije za studiranje u inostranstvu

Šta nudimo našim studentima

 • Detaljna procena i analiza situacije svakog studenta
 • Profesionalno savetovanje na osnovu zvaničnih informacija imigracione službe 
 • Transparetnost u radu u svakoj fazi aplikacije, odgovoran, iskren i realan pristup svakom studentu
 • Pomoć pri izboru donošenju odluke za akademsku i karijernu orientaciju
 • Stručna pomoć pri odabiru studijskog programa i obrazovne institucije
 • Upis na sve tipove studija u inostranstvu, od kurseva jezika do stručnih programa, osnovnih, master i doktorskih studija
 • Savetovanje i pripremanje aplikacija za studentske vize za uz poštovanje dogovorenih rokova
 • Asistencija i pružanje podrške nakon dolaska u destinaciju studiranja

Informisanje studenata

Trudimo se da studente uvek informišemo o svim novostima vezanim za studiranje i život u inostranstvu i upoznamo ih kroz svoje sajtove i blogove, sa stipendijma, opcijama studiranja, uslovima i procedurama upisa na studije u inostranstvu.

 • Budi Kengur - Vaš vodič za studiranje i odlazak u Australiju i Novi Zeland, koji vam donosi iskustva studenata i najnovije vesti vezane za upis na studije, opcije i oblasti studiranja, studentske poslove i vize.
 • Preko Bare - Pratite najnovije vesti i upoznajte sve korake, na putu do upisa na koledže i univerzitete u Americi i Kanadi! Saznajte kako izgleda studentski život, kroz slike i iskustva internacionalnih studenata.
 • Evro Student - Saznajte sve o nastavku školovanja na evropskim univerzitetima i školama. Izbor studijskih programa je veliki, a samo uz prave i detaljne informacije o studiranju u Evropi, možete doneti važnu odluku o svojoj budućnosti.

Zakazivanje besplatnog savetovanja

Agent Elena Simić - Studiranje u inostranstvu

Savetovanje u našoj agenciji je besplatno, a naše znanje i iskustvo nam omogućava da u toku prvog razgovora, analiziramo svaku situaciju pojedinačno, vaše želje, mogućnosti i planove, i na osnovu toga pronađemo i predložimo škole i studijske programe koji će vam najviše odgovarati.

Ukoliko vam je potrebna stručna pomoć oko upisa na studije u inostranstvu, pripreme dokumentacije i procedure za apliciranje za studentsku vizu, popunite upitnik i zakažite savetovanje sa našim savetnicima u našoj kancelariji ili online putem Viber-a ili Skype-a.


Elena Simic
Elena Simic

Agent za studiranje i odlazak u inostranstvo, direktor agencije za studiranje u inostranstvu Future Option.

Studiranje u Kanadi, Americi, Australiji, Novom Zelandu, Velikoj Britaniji i Evropi, upis na studije i apliciranje za studenstku vizu. Savetovanje i pripremanje aplikacija za studentske, turističke, partner i druge vize.

www.elenasimic.net